PXL

AUDIO&VISUALS

INICI

SERVEIS

gràfica i web

A Píxel Sònic Estudi (PXL) us oferim un servei integral de projectes gràfics i web.

Des de cartells a tríptics, roll-up, imatge corporativa i un llarg etcètera, tot fet amb passió i donant-li un toc especial. En l’actualitat, la imatge és la vostra carta de presentació, un aparador del que sou i com treballeu, i nosaltres us ajudem a cuidar-la.

Entreu i remeneu els nostres projectes de gràfica, ja veureu com ens agrada exprimir-nos les idees.

Audiovisuals

Cada cop més, el vídeo s'està imposant a les xarxes socials i al territori web.  S’estima que d’aquí ben poc, el contingut a la xarxa en vídeo serà del 90%. I per què? Doncs perquè en un parell de minuts pots mostrar-ho absolutament tot de com ets tu, com treballes, com és la teva empresa, etc.

A Píxel Sònic Estudi ens hem posat les piles i hem volgut anar més enllà: us oferim el Vídeo Interactiu. Amb aquesta opció, l’espectador és el protagonista de la història que es mostra i això permet que hi hagi molta més complicitat amb el producte i que la informació voli per la xarxa. A través del Vídeo Interactiu pots navegar per la història, comprar, jugar, visitar webs, assolir reptes i tot sense sortir de la visualització!

àudio

A Píxel Sònic Estudi tenim un estudi de gravació propi. Treballem amb material professional d'última generació i disposem de tres sales de gravació per buscar el so que més s'adapti a vosaltres.

Pel nostre estudi han passat grups de l'escena tarragonina i de tots els estils: rock, pop, hip-hop clàssica i música antiga entre d'altres.

Tens un projecte musical? Et reuneixes amb els amics per tocar algunes cançons? Cantes quan estàs a la dutxa? Doncs truca’ns o passa’t per l'estudi i en parlem.

PXL AUDIO&VISUALS

CTRA. de Tarragona, 31 (Local F)

Valls. CP 43800

tEL. 977 601 143

CONTACTE

CLIENTS